Onze voedingsconsulenten

Voedingsdeskundige en gewichtsconsulente

Jacomien Hartman (Voedingscentrum Natuurlijk-Fit)
Tel: 06-51841054
E-mail: jacomienhartman@outlook.com

Natuurgeneeskundig therapeut en voedingsdeskundige

Jan Schoeman
Tel: 06-53554469
E-mail: info@de-eekhoorn.com

Vergoeding en tarieven

Vanuit uw basisverzekering krijgt u een gedeelde vergoeding bij consulteren van een gewichtsconsulent. Voor extra vergoeding van uw zorgverzekeraar kunt u de polisvoorwaarden van uw aanvullende verzekering nalezen. Wanneer wij geen contract hebben met uw zorgverzekeraar, dan wordt er een deel van uw behandeling vergoed. Daarbij kan het soms zijn dat uw verzekering aanvullende eisen stelt, zoals een verwijzing van een arts. Daarom raden wij u aan om hiervoor eerst uw polisvoorwaarde te raadplegen of even contact op te nemen met uw zorgverzekeraar voor de hoogte van de vergoeding.

Ziektekostenverzekeraars

Ziektekostenverzekeraars vergoeden meestal de kosten van het consult. Kijkt u op de site van de beroepsvereniging (B.G.N) voor meer informatie hierover. Onder de behandeluren vallen zowel het directe contact op het spreekuur, als de indirecte werkzaamheden, zoals telefonisch contact, berekenen van uw voeding en het maken van een begin- / eindrapportage naar uw (huis)arts.

Tarieven

Komt u zonder verwijsbrief van uw arts of krijgt u geen vergoeding (meer) van uw zorgverzekeraar? Dan geldt het volgende tarief: ·In 2017 is het tarief voor niet gecontracteerde zorg of niet te declareren tijd € 15.00 per kwartier. Voor de consulten betekent dit het volgende:

Eerste consult

Gesprek van 60 minuten en 30 minuten uitwerktijd

€.40.00
Vervolgconsult

Gesprek van 20 minuten en 10 minuten uitwerktijd

€.29, –
Kort vervolgconsult

Gesprek van 10 minuten en 5 minuten uitwerktijd

€.15.00
Vragen Telefonisch of per E-mail €.15.00
Levend Bloed Analyse met behandelplan
Eerste consult + uitwerktijd ± 1,5 uur
€ 110,00

 

Tweede Levend Bloed Analyse met behandelplan € 55,00

Voorwaarden

Een afspraak dient u minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen. Bij een niet nagekomen afspraak wordt de gereserveerde consult-tijd in rekening gebracht. Deze kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar.

Als de zorg van een VOEDINGSDESKUNDIGE & GEWICHTSCONSULENTE niet wordt vergoed door uw zorgverzekeraar, dient u de kosten zelf te dragen.

WIJ ZIJN NIET AANSPRAKELIJK VOOR FOUTEN GEMAAKT OP DEZE WEBSITE.

 

Top