Natuurvoeding schoonhoven

De Natuurschuur is een winkel voor natuurvoeding in Schoonhoven. Wij verkopen onder andere brood, groenten, noten en zaden, voedingssupplementen, thee en kruiden. Alles met hart voor de natuur en waar mogelijk op biologische basis. De Natuurschuur is een initiatief van Jan Schoeman. Jan Schoeman staat al jaren op markten in Ederveen, Amersfoort, Twello en Schoonhoven. Nu is er dan ook een vaste plek in Schoonhoven waar u uw natuurwinkel producten kunt kopen.

Waarom natuurvoeding?

In deze tijd is er steeds meer aandacht voor biologische en natuurvriendelijke producten. Velen willen geen genetisch gemanipuleerd voedsel meer, of producten waarin onnatuurlijke stoffen zijn toegevoegd. Zij willen alleen nog maar eerlijke, gezonde producten consumeren. Bij onze natuurvoedingswinkel koopt u louter biologische producten.

Bij een natuurwinkel bent u aan het goede adres voor brood, denk bijvoorbeeld aan glutenvrij brood. Of wat dacht u van de zogenaamde ‘powerfoods’ zoals chiazaden of acaibproducten?

Meer dan natuurvoeding

Naast de verkoop van natuurvoeding, vind u bij ons biologisch katoen, noten en zaden, een vegetarische slager, Bach bloesem producten en natuurlijke cosmetica bij voorbeeld. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor voedingsadvies. Jan Schoeman is elke zaterdag zelf in de winkel om u van advies te voorzien. Het is tevens mogelijk om een afspraak maken met een voedingsarts.

We zien u graag terug in onze Natuurschuur!

 

Top