Natuurwinkel schoonhoven

De Natuurschuur is een natuurwinkel in Schoonhoven. Gespecialiseerd in natuurvoeding. Wij verkopen onder andere brood, groenten, noten en zaden, voedingssupplementen, thee en kruiden. Alles met hart voor de natuur en waar mogelijk op biologische basis. De Natuurschuur is een initiatief van Jan Schoeman. Jan Schoeman staat al jaren op markten in Ederveen, Amersfoort, Twello en Schoonhoven. Nu is er dan ook een vaste plek in Schoonhoven waar u uw natuurwinkel producten kunt kopen.

Waarom een natuurwinkel?

In deze tijd is er steeds meer aandacht voor biologische en natuurvriendelijke producten. Velen willen geen genetisch gemanipuleerd voedsel meer, maar alleen nog maar eerlijke, gezonde producten consumeren.

Bij een natuurwinkel bent u aan het goede adres voor brood, denk bijvoorbeeld aan glutenvrij brood. Of wat dacht u van de zogenaamde ‘powerfoods’ zoals chiazaden of acaibproducten?

Meer dan een natuurwinkel

Naast de verkoop van biologische, natuurlijke producten kunt u bij ons ook terecht voor voedingsadvies. Jan Schoeman is elke zaterdag zelf in de winkel om u van advies te voorzien. Daarnaast kunt u een afspraak maken met een voedingsarts.

We zien u graag terug in onze natuurwinkel!

 

Top