Biologische winkel Schoonhoven

De Natuurschuur is een biologische winkel Schoonhoven. Wij verkopen natuurvoeding zoals brood, groenten, noten en zaden, voedingssupplementen, thee en kruiden. Alles met hart voor de natuur en waar mogelijk op biologische basis. Wij hebben o.a. glutenvrij brood en de zogenaamde ‘powerfoods’ zoals chiazaden of acaibproducten in ons assortiment.

Biologische winkel?

U kunt natuurlijk in de supermarkt op zoek gaan naar biologische producten. De voordelen van een biologische winkel zijn echter dat wij alle producten onder één dak hebben en u daarnaast van een goed advies kunnen voorzien! De Natuurschuur is een initiatief van Jan Schoeman. Jan Schoeman heeft inmiddels al vele jaren ervaring en staat op markten in Ederveen, Amersfoort, Twello en Schoonhoven. Nu is er dan ook een vaste plek voor een biologische winkel in Schoonhoven waar u uw biologische producten kunt kopen.

Assortiment biologische winkel

Naast de verkoop van natuurvoeding, vind u bij ons biologisch katoen, noten en zaden, een vegetarische slager, Bach bloesem producten en natuurlijke cosmetica bijvoorbeeld. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor voedingsadvies. Jan Schoeman is elke zaterdag zelf in de winkel om u van advies te voorzien. Het is tevens mogelijk om een afspraak maken met een voedingsarts.

We zien u graag terug in onze Natuurschuur!

 

Top